Cerdanyola C.H. FEM16 3 - C.H. Vilasana 4

Segona derrota consecutiva.
Va ser un  partit amb moltes faltes per banda dels dos equips.
A la primera part ja perdiem 0-2, amb un gol de penalti i un de remat.
A la segona part, vaig estar escalfant a la Laia, l'altre portera, mentre en Bruno, donava indicacions a les jugadores.
Vam sortir i vam remuntar el partit, de un 0-2  a un 3-2,  a falta de 5 minuts ens van marcar dos gols, però ja no quedava temps ni per poder marcar un gol per empatar.
Les coses no van sortir bé... també ens van anul·lar un xut super ben creuat de la Montse, l'arbitre va considerar-la alta.
No trobavem porteria, i l'altre portera, al ser esquerrana, encara ens costava més marcar-li, i això que vam tenir diverses ocsions, de directes i de penaltis.
Vam jugar: Laia (p), Nerea, Iria, Gemma, Montse, Maria, Silvia, Aida,Nöelie i jo. Entrenades per en Bruno