divendres, 19 d’octubre del 2012

Campiones V Copa de la Lliga Segona Catalana!!!!

Aquest cap de setmana, a Vila-Seca, s'ha celebrat la V Copa de la Lliga femenina, de totes les categories; MiniFem, Segona Catalana, Primera Catalana i Primera Nacional Catalana.

SemiFinal Copa de la Lliga Segona Catalana: C.P. Jonquerenc 2-
Cerdanyola C.H. 14

A la SemiFinal, ens va tocar jugar contra el C.P. Jonquerenc.
Vam escalfar i vam anar a preparar la tàctica amb en Bruno, al vestuari. Vam sortir a la pista, i quan ja portavem més de cinc minuts escalfant amb patins, va arribar l'equip contrari.

Aquest partit era molt important guanyar-lo i a la primera part, havíem d'aprofitar que teniem a la Rita i la Silvia per anar a per totes. I així va ser, amb menys de cinc minuts ja guanyavem amb 4 gols de la Rita.
El partit va ser molt emocionant,i quasi no van xutar a porta, i els pocs cops que ho varen fer, la Judith va saber defensar la porteria deixant-la a 0.

A la segona part, a manca de 15 minuts la Rita i la Silvia van marxar cap al pavelló de Can Xarau, ja que tenien partit amb l'OK Lliga contra l'Alcorcón. Mentres l'Aida i la Noelie anaven sumant gols, la Tina i la Raquel, ajudaven en defensa i fent assistències.

Va ser un gran partit, on es va notar la nostra superioritat.

Vam jugar: Judith (p), Raquel, Tina, Silvia, Aida, Rita, Noelie i jo. Entrenades per en Bruno.

Final Copa de la Lliga Segona Catalana: Vila-Sana 3 - Cerdanyola C.H. 8

L'endemà vam jugar la Final contra el Vila.Sana. La primera part va ser bastant ajustada, però a la segona ja ens vam poder escapar en el marcador guanyant amb un 3 a 8.

Van jugar: Laia Manzanero(p), Raquel, Tina, Laia Archs, Rita, Silvia, Aida, Noelie i Judith (p). Entrenades per en Bruno