divendres, 28 de setembre del 2012

Cerdanyola C.H. Fem16 4 - C.H. Mataró 5

Primer partit del FEM16. Totes saviem que ens tocava un rival potent, però vam saber lluitar.
Els primers minuts els vam aguantar molt bé, però en un contraatc ens van marcar el primer gol.
Just desprès de treure de mig camp, la Silvia va xutar i GOOOL!! 1-1!
Al cap de cop, un altre gol nostre ens adelentava al marcado. Al cap d¡una estona el Mataró ens va remuntar adelentat-se 2-3, amb un penalty i una rematada.
Tot i el bon joc nostre i de probar jugades i més jugades, i de atacs per part del Mataró, vam perdre la primera part 2-3.
Durant la mitja part, mentres jo escalfava a la Laia, l'altre portera, en Bruno animava i donava instruccions a la resta de jugadores.
Vam tornar a la pista. Van haver-hi molts atacs dels dos equips, xuts, 1 contra 1, de tot.
Amb bones parades per part de la Laia, i amb bons atacs, no vam poder guanyar.
Va ser un bon partit, i es va patir i lluitar fins al final del partit.
Vam trobar a faltar la Iria, que estava jugant al Congrès amb el seu equip de nois.

Vam jugar: Silvia (c),Laia Manzanero (p) Noelie, Aida, Nerea, Gemma, Montse, Maria i jo. Entrenades per en Bruno.