dilluns, 26 de maig del 2014

SOTS CAMPIONES D'ESPANYA!

Feia dues setmanes que haviem guanyat el Campionat de Catalunya a Reus i ja teniem un nou repte, el Campionat d'Espanya. Teniem moltes ganes de jugar-lo ja que encara ens enrecordem del campionat de l'any passat i tenim un mal gust. Vam arribar el dijous allà i va ser el dia de turisme, i a la tarda entreno per probar pista.
L'endemà al matí ja teniem la primera final, guanyar les amfitriones, el Compostela, un rival que sabiem que no seria gens fàcil de guanyar ja que era el primer partit i elles jugaven a casa, tot i així vam guanyar-lo 5-1.
A la tarda segona final, contra el Santa Maria del Pilar, un partit que vam dominar-lo fàcilment i vam guanyar 0-11 i va poder debutar l'Annita jugant 15 minuts!!
Nit per descansar i disfrutar ja que matemàticament ja estavem clasificades per Semi-Finals.
Dissabte al matí ens vam topar contra un Mataró que no vam poder superar (6-3). Elles van sortir molt fortes ja que es van pendre el partit com una "revanxa" del Campionat de Catalunya. Un partit igualadíssim però que amb un gol d'elles de directa i un de penalti, vam llençar un partit, i arrel d'aixó vam quedar segones de grup i ens va tocar enfrontar-nos al primer classificat del Grup A, el Vila-Sana.
Partit clau per poder accedir a la final, un partit que a falta de menys de 5 minuts teniem dominat per 3-1, però en un xut i una gran jugada van fer igualar el marcador. Just quan va sonar el final del partit, també van xiular una directa. Jo com a portera estava super nerviosa ja que l'equip depenia de mi, l'havia de parar sí o sí si no voliem fer pròrroga. Xut directe el qual vaig poguer desviar i directes a la final!
La final, altre cop catalana i la mateixa que la de feia dues setmanes. Un partit super igualat on a manca de menys de 7 minuts anavem empatats a 0 gols.
Un contraatac de la Júlia avançava el Mataró 1-0 i en el rebot d'una directa la Marta Soler sentenciava el partit. Nosaltres no hi vam poder fer res, van tenir una defensa molt sòlida i era impossible colar-nos per allà al mig.