dilluns, 5 de maig del 2014

CAMPIONES DE CATALUNYA!!

Després d'un cap de setmana molt intens ahir ens proclamavem Campiones de Catalunya després de guanyar la final per 4-5 a un gran Mataró!
Vam començar el divendres guanyant al Vila-Sana amb un ajustat 1-0 en un partidàs per part dels dos equips.
L'endemà al matí vam jugar la segona jornada contra el Palau B i vam guanyar-lo 13-1 amb el debut de la portera petita, l'Annita!
I a la tarda, vam jugar l'últim partit de la lligueta contra un Noia molt intens, que vam superar finalment amb un 3-5.
Alegria per totes ja que estàvem a SemiFinals! Però ens va tocar jugar contra les amfitriones, un potent Reus Deportiu, que no volia deixar escapar la victòria.  És van posar elles per devant amb un gol de l'Helena de directa, però ben aviat vam aconseguit remuntar fins un 1-3 que ens portava directament a la Final i als Campionats d'Espanya que es celebraran els dies 16, 17 i 18 de maig a Santiago de Compostela.
A la final sabiem que ens emfrontavem a un rival molt dur com ho és el Mataró,  i més amb les 4 jugadores que van jugar, però ens vam adelantar al marcador tot i que elles de seguida es varen posar per davant amb un 1-2. Nosaltres no vam pedre l'esperança i vam fer el 2-2 i el 2-3, el 2-4 i el 2-5 però una directa i una gran jugada feien ajustar el marcador.  Finalment vam saber aguantar 1 minut i mig i vam quedar Campiones!
Gran cap de setmana noies! Hem demostrat que si volem podem. Que lluitem fins l'últim moment.
Moltes gràcies a tota la gent que va estar al pavelló animant,  i els que d'una manera o altre també hi van ser. A tots els missatges d'ànims que ens heu anar donant aquests dies!
Som-hi noies que això encara no s'ha acabat que ens queden els d'Espanya! 
Som-hi Cerdanyola,  a poc a poc!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada