dilluns, 21 d’abril del 2014

Reus Deportiu 2- FEM16 7

L'últim partit de lliga ens va tocar jugar-lo a la pista del Reus. Un pista en que no hi teniem gaire bon gust desprès del mal partit que vam fer a la 1era ronda on per sort vam poder acabar remuntant el marcador fins arribar al 5-5.
Vam començar el partit i igual que el partit del dia abans contra el Vilasana ens van muntar un ràpid contraatac fet que va provocar que ens sortisim una mica del partit i no gaire tard ens van marcar el primer gol, però ens va servir per recordar l'altre partit i posar-hi més ganes i menjar-nos les rivals i poder anar al descans amb un ajustat 2-3.
A la segona part vam jugar millor i més ordenat i vam poder marcar 4 gols, 1 d'ells de penalty i els altres de jugada. També ens va donar ventatge que l'Helena (jugadora del Reus) en un accident sortis amb un tall al llavi i les altres jugadores es descol·loquessin del partit, però van seguir lluitant fins al final.
També ens va anar bé jugar allà ja que es on es jugarà el Campionat de Catalunya els propers 3,4 i 5 de maig.