dimecres, 5 de juny del 2013

Campionat d'Espanya. 24,25 i 26 de maig. Santiago de Compostela

Dijous 23, l'equip FEM16 del Cerdanyola, agafavem l'avió per anar a Santiago, a jugar el Campionat d'Espanya.
El dia que vam arribar, vam passejar per allà, vam descansar, i vam fer un petit entreno per probar la pista.
I l'endemà, dia 24, ja vam començar els partits.

El 1er partit, va ser contra el Biescas Gijón, un gran equip, al que no vam poder superar, i vam pedre amb un 6 a 4. I a la tarda, vam jugar contra un gran Manlleu.Ja ens havien guanyat 2 cops a la lliga, i a la Final del Campionat de Catalunya, i teniem més ganes que mai de guanyar-lo, i així va ser, el vam guanyar 2 a 3!

Dissabte al matí, abans del nostre partit contra las Rozas, vam veure el Biescas-Manlleu. Si el Biescas guanyava, o empatava, ens classificavem per Semis, pero el Manlleu el va guanyar, i ens vam quedar a fora.
Fruit d'aquesta notícia, nosaltres, sense gaires ànims, vam jugar el partit contra las Rozas, que vam guanyar amb un 5 a 7.

Diumenge, l'últim dia,al matí vam jugar contra el Compostela. Vam guanyar, i vam jugar contra el Santa Maria del Pilar, per guanyar el 5è lloc. Va ser un partit molt disputat, i el vam acabar guanyant 0 a 3.

La classificació final va quedar així:

1.Mataró
2.Biescas Gijón
3.Manlleu
4.Vila-Sana
5.Cerdanyola
6.Santa Maria del Pilar
7.Compostela
8.Las Rozas

Personalment, estic molt contenta del meu equip,i des d'aquí els vull donar les gràcies per tot. Ha sigut un any dur.No ens coneixiem, era el primer any que jugavem juntes, i qui es pensava, que arribariem a ser Subcampiones de Catalunya i 5enes d'Espanya?

Ha sigut una gran temporada, l'any que bé més i millor!

Som-hi Sarda!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada