diumenge, 6 d’abril del 2014

CAMPIONES DE LLIGA!!

Fa 3 setmanes, el 1a Catalana es proclamava campió de lliga a falta de 3 jornades i avui, ja podem dir que som campiones i invictes, no hem perdut ni empatat cap partit!
Hem jugat contra el Vila-Sana, on la primera part ha sigut bastant ajustada. Ens hem abançat 2-0, però ens han empatat a 2 amb una jugada i un penalty.
A la segona part hem plantat cara, i durant els 8 primers minuts hem aguantat en bona defensa, i tot i fallar bastant de cara a porteria, els gols poc a poc han anat pujant, i els últims 2 minuts hem jugat 4 contra 2, ja que dues de les visitants han acabat amb dues blaves. Finalment, desprès d'un partit d'infart, ens hem endut els 3 punts.
Molt bé noies! Estem fent una gran temporada, no parem que encara ens queda el Nacional i el FEM16 i després la Copa de la Lliga tant de nacional com de primera!

Judith(p), Aida, Gemma, Silvia, Noëlie,Maria, Montse,Paula,Berta(p)David,Nando,Bruno.